In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 6 juni 2012

woensdag 6 juni 2012 DolleDingenDag

Aimee was al vroeg op nog voor de wekker. Dus Elynn ook.
Snel aankleden, tassen inpakken en de kamer opruimen.

Vervolgens hebben we ontbeten waarna Aimee, Elynn en ik naar de afdeling gingen.
Rob ging in die tijd de spullen in de auto doen en zorgen dat de kamer netjes was.

Het duurde nog even voordat Elynn werd aangeprikt, maar we waren optijd bij de bus die ons zou brengen naar Duinrell. Alle patientjes kregen een rugzak met t-shirts, drinken, koekjes, snoepjes en bonnen voor eten in het park.

Helaas regende het maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij aankomst werden nog petjes, poncho's en flesjes water uitgedeeld. Als eerste stond in het programma wat drinken in de zomertheater. Dus daar gingen we dus als eerste heen.

Aimee en Rob zijn toen in de Splash geweest. Hahaha Aimee lijkt daarin dus echt niet op mij want ze vond het leuk en wilde nog een keer.
Aimee wilde graag dat zuster Pamela met ons mee zou gaan en die vond dat gelukkig ook gezellig dus toen zijn ze weer in de splash geweest. Zelfs Elynn is erin gegaan en ook zij vond het leuk.

Ondanks de regen hebben we toch veel attracties gedaan. Na de lunch klaarde het gelukkig op en begon zelfs de zon te schijnen.











Het was een leuke maar erg vermoeiende dag. We waren half 7 thuis en ik ben sinds vrijdag niet meer thuis geweest dus ja dan ligt er post en alle tassen die we mee hadden moeten natuurlijk worden opgeruimd.

Ook waren de meiden harstikke moe dus snel naar bed gebracht.

Morgen om half 12 wordt Elynn weer verwacht in het AMC.

Maar wat is het weer fijn om thuis te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten