In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 5 september 2012

Sprookjesconcert en toch opname

De laatste dagen begon de temperatuur van Elynn al op te lopen, maar verder ging gewoon alles goed met haar. We hebben besloten om het even aan te kijken. Vanochtend was deze opgelopen tot 39.2 graden. Slik tja bij 38.5 is het bellen met AMC.

Een tijdje geleden had ik geschreven over dat ik kaartjes had gekocht voor het sprookjesconcert on tour en dat ik met de produktie had gemaild of het mogelijk was dat we voor het concert een soort van meet & greet konden hebben. Helaas was dat concert toen afgelast en verplaatst naar eind oktober. Ik baalde er toen wel van, omdat het net in de goede week van Elynn zou plaatsvinden en nu dus nog wel even zou duren.

Nu had uiteindelijk een lieve vriendin geregeld dat we vandaag naar Krommenie mochten voor het sprookjesconcert en dat de meiden een meet en greet zouden hebben met Sita.

Om kwart voor 1 werden we verwacht en dan mochten we eerder in de zaal en dan zouden de meiden op de foto mogen en handtekening enz.

Wij zijn natuurlijk altijd graag op tijd en omdat het wel even rijden was gingen we iets na 11 uur op weg.
We kwamen rond 12 uur bij het sportcomplex aan. Toen nog de ingang etc vinden.

Dus we waren wat te vroeg. De medewerkers van het complex wisten wel van onze komst dus hebben we wat gedronken en gegeten. Van boven kon je stiekem in de zaal kijken waar ze het geluid aan het testen waren. Sita zwaaide al naar de meiden.

Daarna kwamen Sita en nog 2 castleden, waaronder de mevrouw die ik de dag ervoor aan de telefoon gesproken had naar boven om ook nog wat te eten en drinken.
Wel al even kennis gemaakt. De meiden gingen met Sita op de foto en Aimée wilde handtekening van Sita op d'r broodtrommel (op broodtrommel staat al een eerdere gemaakte foto met Sita).
Daarna afgesproken dat we rond 10 voor 1 de zaal zouden inkomen en dan nog even op het podium foto's konden maken.

Toen we voor de zaal stonden en we Sita hoorde, zijn we de zaal ingelopen. Ze kregen een knipper lichtje (tja hoe heet zo'n ding!!). Ze zijn weer op de foto geweest. Sita heeft het dansje die in de show voorkomt, voorgedaan aan Aimée. Aimée deed niet echt mee en was best verlegen en Elynn die zat lekker op het decorstuk en wilde daar eigenlijk ook niet vanaf. Nog een paar handtekeningen en toen hebben we een plekje in de zaal uitgekozen.

De meisjes vooraan en wij aan de zijkant. Ik moet zeggen het was weer een leuke voorstelling met leuke liedjes. Echt een aanrader de voorstellingen van Van Hoorne producties. De kinderen hebben genoten. Elynn werd het wel een beetje zat aan het eind.

Bij het laatste nummer zijn Rob en Elynn naar de auto gegaan en is Aimée nogmaals met de castleden op de foto gegaan die nu heel mooi gekleed waren.

Aimée wilde nog de cd's hebben die ze daar verkochten, maar Rob had cash geld bij zich. Dus Aimée en ik snel naar de auto. Toen we bij de auto aankwamen was Rob al aan het telefoneren met het AMC.

Aimée en ik nog snel de cd's gekocht en mocht ze nog een sleutelhanger voor haar en haar zusje uitkiezen. Dus het was een geslaagde middag. Aimée wilt er nog wel een keer heen.

In de auto terug werden we gebeld door het AMC dat we werden verwacht op de afdeling.
Omdat we in Krommenie zaten waren we snel bij het AMC. Toen we op de afdeling aankwamen was er al een kamer voor Elynn gereed.

Elynn wilde in de speelkamer zitten. Aimée was nog een beetje moe dus die ging tv kijken.

De temperatuur werd gemeten via het oor en was 38.3.

Ik ben met Aimée wat drinken gaan kopen en in die tussentijd werd Elynn aangeprikt en bloed afgenomen. Toen zij klaar was kwamen ze terug in de kamer en Rob was aan het zweten. Bleek Elynn uiteindelijk 5x te zijn aangeprikt, maar 4x kwam er geen bloed terug. Ze deden het nu ook zittend, dat Elynn bij Rob op schoot zat en we doen het eigenlijk altijd liggend. Waarschijnlijk zat dus dan het bloedvat knel ofzo.

Er moesten nog bloedkweken afgenomen worden en de arts kwam langs.

Rond half 7 hoorde we dat de antibioticakuur gestart wordt en dat ze een bloedtransfusie krijgt. Dus dat betekent 5 dagen opname.

Aimée moest net wel weer huilen toen ze weg ging met papa, want ze wilde bij mama blijven.

Gelukkig hebben we wel een hele leuke middag gehad.
15 oktober in de herhaling want we hebben ook kaartjes gekregen voor de musical Doornroosje.

Foto's van de fotocamara volgen nog.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten