In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 30 september 2012

Vrijdag 28 september 2012 Einde kuur 12 en Make a Wish

Vrijdagochtend nadat Rob Aimée naar school heeft gebracht gaat hij met Elynn naar het AMC voor de laatste chemo.

Ik blijf thuis en ruim het huis op en pak de koffers in. Vandaag worden we om 13:00 uur opgehaald door Make A Wish. In juni is de wens van Elynn gehaald en vandaag wordt die vervuld.

Aangezien Elynn op haar leeftijd nog geen specifieke wensen had, heb ik aangegeven dat we het wel leuk zouden vinden om naar de Efteling te gaan met een overnachting.

Rob is ook vandaag weer snel klaar met Elynn in het AMC en als Aimée uit school is gaan we eerst lunchen.

Aimée was al op van de spanning en ging buiten de auto opwachten. Op een gegeven moment komt ze de woonkamer inlopen en zegt dat tante Sabine eraan komt, maar dan stapt de wenshaler binnen met kadoos voor de meiden. Ze krijgen allebei een pyama. Papa en mama krijgen een tasje met een envelop met daarop geschreven zakgeld voor de Efteling.

Tante Sabine en 3 neefjes en oma Annie komen ons uitzwaaien en dan komt ons vervoer de staat in rijden. Een hele mooie witte limousine.



In de limousine staat een DVD op en er is kinderchampagne.

Als alles in de auto zit rijden we weg.

De reis verloopt voorspoedig en na ongeveer een uur later komen we aan bij het Efteling hotel.
We checken in en hebben een mooie kamer voor 2 nachten met ontbijt en diner en voor 3 dagen toegang voor het park.

We brengen snel de spullen naar de kamer en gaan de Efteling in.

Elynn is niet haar zelf. Ze heeft het deze keer echt zwaar door deze chemokuur. Omdat zij nu 3 jaar is geworden is de dosis verhoogd en ze is daardoor echt misselijk en erg stil en moe.

In het park gaan we in een aantal attracties. Om 6 uur worden we verwacht in het restaurant.

Als we het restaurant van het Efteling hotel binnen lopen wordt Elynn begroet en behandeld als een koningin. Zij is vanavond de koningin van het restaurant. Ze heeft een gouden bord met bestek en een kroontje. Ook heeft ze een bel gekregen en als ze daar aan rinkelt komt er direct iemand aan om te vragen wat ze wilt.
De kok komt speciaal naar de tafel om aan Elynn te vragen wat ze wilt eten. Ze mag alles zeggen wat ze wil, alleen Elynn eet helaas helemaal niks en wilt dan ook helemaal niks. Ohja sliertjes. Ze krijgt spaghetti waar ze toch een paar hapjes van neemt.
Al snel is ze het zat en wilt in haar kinderwagen liggen en slapen. Als we klaar zijn krijgen ze allebei een mooie handpop en een foto van Elynn gemaakt tijdens het eten.


Ik had gehoopt dat we kaartjes van de musical van de Sprookjesboom zouden krijgen of dat daar iets geregeld voor was. Toen we aan de receptie vroegen of er nog kaartjes voor waren was deze helaas al uitverkocht. Wel zouden ze ons bellen als er toch kaarten beschikbaar zouden zijn.

we gaan vroeg naar boven en leggen Elynn op bed. Toch duurt het even voordat ze diep in slaap is. Ze heeft veel dromen en is erg onrustig.

Rob wilt de sondevoeding aansluiten als we de tas nergens kunnen vinden. Even paniek in de hotelkamer. Rob belt zijn ouders en vraagt of deze thuis willen kijken of de tas misschien is achtergebleven.
Even later horen we dat er thuis niks ligt. Rob belt de limousineservice en krijgt de chauffeur aan de telefoon en inderdaad de tas ligt nog achterin zijn auto. Hij had hem nog zien liggen.
In alle opwinding zijn wij hem zelf ook helemaal vergeten. Gelukkig kan en wilt hij hem nog langs brengen en kan Elynn toch nog aan de sondevoeding, want eten en drinken doet ze eigenlijk helemaal niet.


1 opmerking: