In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 15 oktober 2012

Gesprek oncoloog en musical Doornroosje

Vandaag is het zover. Het gesprek met de oncoloog. De zenuwen begonnen gisteren al te gieren.

Ik breng deze morgen Aimée naar school en tegen 10 uur rijden we richting AMC. We hebben half 12 gesprek met oncoloog maar we moeten eerst bloed prikken.

Bij het Lab is het druk. Het systeem doet het niet ofzo. We komen een mede patientje tegen. Zij moet zaterdag weer kuren. Wij vertellen dat wij waarschijnlijk vrijdag moeten maar omdat wij vrijdag de Super opkikkerdag hebben willen wij vragen of de kuur dan zaterdag mag starten. Zij willen eigenlijk vrijdag starten.

Gelukkig is er verder bij het lab geen kinderen waardoor we direct mogen doorlopen. Alles gaat goed en we zijn al om 11 uur in de wachtkamer. Ook daar is een mede patientje en ook reuze zenuwachtig. Elynn praat lekker met iedereen en vermaakt zich prima. Het spreekuur loopt bijna een uur uit. De oncoloog heeft de hele dag al zware gesprekken. Ik vind alles goed als die van ons dan maar niet zo zwaar is.

We gingen echt naar dit gesprek om het verdere traject te horen. Gelukkig was het eerste dat hij zei dat de MRI ongewijzigd is. Dus voor zover positief.

Hij vertelt dat opereren nog steeds geen optie is. Verder vertelt hij dat de radiologen 2 weken terug met vakantie waren en de oncoloog vorige week en tja hij zal wel weer een mail sturen. Verder zou hij het wel in het grote overleg van donderdag willen bespreken maar dan is die er zelf niet.
Dus over 2 weken krijgen we een nieuwe afspraak en dan moeten we zonder Elynn komen. Hij belt dan nog wel die vrijdag ervoor of hij wat meer weet want zo niet dan gaat die afspraak niet door.

Dus nu was het al het 2e gesprek waarin hij geen antwoorden heeft. Hij weet eigenlijk niks. Ja we gaan verder kuren.
Oncoloog heeft afdeling gebeld om te regelen dat de nieuwe kuur zaterdag start ipv vrijdag.

We halen als we weer bijna thuis zijn Aimée op die bij oma is en gaan thuis omkleden.

We gaan namelijk nog naar de Musical Doornroosje. Deze kaarten hebben we gekregen van de productie en de meiden mogen ook van te voren nog even met iedereen op de foto.

We zijn ruim op tijd en we halen de kaartjes op. Ons contactpersoon spreekt met ons af dat we 20 voor 4 even de zaal in mogen voor foto's. Even later komt ze ons halen, want Doornroosje is nu in haar mooie jurk en straks heeft zij andere kleren aan dus we mogen gelijk. We mogen het podium op en de gehele cast staat op het podium. Aimée vindt het super leuk maar laat dat niet echt merken. Ze is heel stil en blijft vooral bij Maud staan. Elynn moet in het begin nogal huilen en heeft er niet zoveel zin in. Maar al gauw geeft ze iedereen een handje en gaat toch met iedereen op de foto.
                                                   
          















Wij zaten mooi op rij 1 dus helemaal vooraan. Elynn had niet zoveel rust in haar kont en kon ook niet echt stil zijn. Op een gegeven moment is ze ook moe en wilt in de wagen alleen helaas die staat buiten de zaal. Als ze moet huilen besluit Rob de zaal uit te gaan. Aimée vond het echt super leuk en wilt eigenlijk nog een keer met iedereen op de foto maar dat gaat helaas niet. Rob en Elynn staan te wachten. We halen nog snel wat eten bij de supermarkt en als we thuis zijn en gegeten hebben gaan de meiden onder de douche en gelijk in bed. Ook Rob en ik zijn op. Niet lichamelijk maar geestelijk, We hadden gehoopt meer te horen te krijgen van de oncoloog. Nu weten we nog niks.

De middag was in ieder geval leuk met mooie foto's als herinnering. Wat was het weer een leuke musical en een lieve cast. Super super bedankt Van Hoorne theaterproducties!!!!!

1 opmerking:

  1. Lieve Familie,
    wat jammer dat jullie nu nog niets weten,maar kop op.
    Wat een leuke foto,s zeg zag er mooi uit.
    Heel veel plezier vrijdag geniet er maar lekker van met elkaar.
    Groetjes Els XX

    BeantwoordenVerwijderen